2022-02-04 08:13:50• hírek • Bede Emőke

Tucatnál is több alkalommal erőszakolta meg saját lányát egy királydaróci férfi

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

A poklok poklát kellett megélnie annak a fiatal lánynak az elmúlt közel két évben, akit édesapja – ha egy ilyen bestiális alakot lehet-e még egyáltalán így nevezni – több tucat alkalommal kényszerített szexre. A tinédzsert végül jelenlegi párja mentette ki e szörnyűséges helyzetből, a férfi pedig azóta előzetes letartóztatásba is került.

Január 5-én egy 17 éves, királydaróci lány arról értesítette a bűnügyi nyomozói osztályt, hogy apja több alkalommal is arra kényszerítette, hogy szexuális tevékenységet folytasson vele. A rendőrség által lefolytatott vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a lány igazat mond, így a 48 éves férfit előzetes letartóztatásba helyezték, és nemi erőszak miatt nyomozást indítottak ellene.


A Gazeta de Nord Vest riporterei felkeresték a fiatalokat, s noha értehető módon a lány nem szeretett volna azonnal nyilatkozni, a barátja annál inkább. Mint kiderült, a fiú csak év elején szerzett pontos tudomást mindazokról a borzalmakról, melyeken a lány az elmúlt években keresztülment, azt azonban, hogy valami nincs rendben a lány és az apja között, már korábban is gyanította, hisz barátnője folyamatosan arra kérte, ne hagyja egyedül a férfival.


Nem sokkal szilveszter után a fiú leültette barátnőjét és arra kérte, mesélje el, mégis mi történik vele. A lány végül mindent elmondott: az apja kb. másfél éve zaklatja, és már legalább 20 alkalommal kényszerítette valamilyen formában szexuális tevékenységre. A szörnyűségek egy részére nem otthon került sor, hanem különféle szatmári szállodákban, annak érdekében pedig, hogy a lány senkinek se merjen beszélni az átéltekről, a férfi veréssel, sőt nem ritkán halállal fenyegette meg őt. Több alkalommal ugyanakkor pénzt is nyomott a kezébe, gondolván, hogy így megvásárolhatja a hallgatását.


A hallottak nyomán a fiatalember azonnal értesítette a rendőrséget.


Teljes érdektelenség az anya részéről


Az említett újság riportere megtalálta az édesanyát is. A nő azt mondta, semmit sem tudott az egészről, csak akkor értesült a férje által elkövetett bűncselekményről, amikor év elején a rendőrök megjelentek az otthonában. „Az ő dolguk, hogy mi történt kettejük között, a bűnösök pedig felelni fognak” – tette hozzá közönyösen az asszony.


Az anyja reakciója nem lepte meg a fiatal lányt, ugyanis elmondása szerint a nő őt tartja felelősnek az egészért, mi több, megpróbált nyomást gyakorolni az áldozatra annak érdekében, hogy vonja vissza a megtett feljelentést és a férfi újra hazatérhessen. A lány ezen felül azt is kifejtette, hogy apja nem mostanában vetett szemet először rá. A kéretlen érintéseket már 10 éves korában el kellett viselnie, viszonyt szülei akkor azzal magyarázták neki mindezt, hogy a férfi „csak játszik vele”.


Noha a lány már hazamehetne, hisz apja jelenleg előzetes letartóztatásban ül, mégsem tér vissza Királydarócra, nem meglepő módon inkább piskárosi párjához költözött. S bár egyelőre úgy tűnik, sikerült kiszabadulnia apja markából, a lány vállát az elszenvedett traumák mellett aggodalom is nyomja, hiszen otthon még van egy hétéves húga. Amennyiben a törvény nem lép fel határozottan a pedofil férfi ellen, a lány attól tart, testvére sem menekülhet majd a bántalmazó családfő elől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: